Køkkenrenovering

Drømmer du om et nyt køkken? Lad os sammen realisere din drøm

Køkkenrenovering af højeste kvalitet

Trænger dit køkken til en kærlig hånd? Med Ørnbak ved din side er du garanteret et tilfredsstillende resultat. Hvad enten dit køkken trænger til den helt store renovering, eller blot skal have en mindre modernisering, står vi hos Ørnbak klar til at håndtere opgaven. Som professionelt tømrerfirma har vi renoveret køkkener af varierende størrelser, og vi hjælper dig med dit køkken uanset omfanget. Som din samarbejdspartner klarer vi alt fra gulv, vægge, loft samt interiør. Vi giver dig derfor en totalløsning, hvor vi står for alt det praktiske i forbindelse med renoveringen.

Gør dine køkkendrømme til virkelighed

Hos Ørnbak er ingen opgaver for komplekse. Vores kompetencer spænder bredt, og med egne snedkere kan vi tilbyde skræddersyede løsninger til dit køkken, hvis det ønskes. Er du heller ikke fast besluttet på, hvilken type køkken, du gerne vil have, hjælper vi dig gerne. Vores hold af uddannede fagmænd rådgiver dig gerne til at finde en løsning, der matcher dine behov. Vi udfører køkkenrenoveringer af forskellige stilarter, lige fra et minimalistisk, nordisk køkken til et moderne køkken med teknologi og funktionalitet i højsædet.

Er du på udkig efter en tømrer til andre opgaver end køkkenrenovationer? Så kan vi også hjælpe dig med følgende opgaver:

Vi har base i København og udfører køkkenrenovering såvel som andre tømreropgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt os for en pris på køkkenrenovering

Hos Ørnbak er vi klar til at realisere dine køkkendrømme. Vi leverer kyndig vejledning og professionelt håndværk, så du får et nyt køkken, du kan have glæde af mange år frem. Kontakt os i dag og fortæl os om dine tanker, og så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os via telefon 40 89 42 58 eller via e-mail ornbak@ornbak.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, hvorefter vi vil vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud