Gulv

Hos Ørnbak tilbyder vi gulvlægning til private og erhverv

Gulv efter dine ønsker

Hos Ørnbak er vi et professionelt tømrerfirma, der har speciale i gulvlægning. Med et nyt gulv kan du forvandle din stue eller dit køkken, så det fremstår som et helt nyt rum.
Hvad enten du ønsker et rustikt plankegulv, elegant sildebensparket eller noget helt tredje, er vi klar til at hjælpe dig. Dit gulv skal både være funktionelt og kunne stå smukt i mange år frem. Derfor leverer vi millimeterpræcist håndværk og benytter os af materialer af højeste kvalitet.

Som tømrerfirma kan vi også hjælpe dig med andre tømreropgaver. Foruden gulvlægning er vi de rette for dig, hvis du ønsker hjælp til:

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at få udført professionel gulvlægning eller andre tømreropgaver. Vi udfører tømreropgaver i hele København og Nordsjælland.

Kvalitet og sans for detaljen

Vælger du os til din gulvlægning, garanterer vi kvalitet og æstetik. Vores uddannede medarbejdere har mange års erfaring, og kommer gerne med gode råd og vejledning, når du skal have lagt nyt gulv. Står du med nogle tvivlsspørgsmål, sørger de for at besvare dem, så du med ro i sindet kan træffe det rigtige valg på et oplyst grundlag.

Når du vælger os til at stå for dit nye gulv, får du mere end blot en håndværker. Vi anser os selv som din samarbejdspartner, der opbygger en ægte og tæt relation til dig som kunde. Vi ønsker at forstå dine præferencer, så vi kan levere et resultat, du bliver glad for. Vi prioriterer kundens tilfredshed højt, og vores erfaring sikrer, at du får det bedste resultat hver gang.

Lad os stå for dit nye gulv

Skal du bruge en kompetent og kyndig gulvlægger? Hos Ørnbak står vores hold af dygtige og uddannede medarbejdere klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gulvlægning.

Du kan kontakte os via telefon på 40 89 42 58 eller via e-mail ornbak@ornbak.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til muligheden for at arbejde sammen med dig.

Få et uforpligtende tilbud